Podstatné zmeny na trhu práce. 1 - Rievajová, Eva
Skutočnosti, ktoré ovplyvňovali vývoj ekonomicky aktívneho obyvateľstva v SR po r. 1989. Vývoj počtu nezamestnaných v r. 1991-1996. Štruktúra zamestnanosti. Stabilizácia nezamestnanosti.