Analýza a prognóza vývoja ukazovateľov nezamestnanosti - Pacáková, Viera
Štatistické metódy analýzy a prognózy vývoja ukazovateľov nezamestnanosti v okresoch SR. Sezónne výkyvy nezamestnanosti. Sledovanie časových radov. Sledovanie základných ukazovateľov nezamestnanosti - sezónne indexy a adaptívna metóda exponenciálneho vyrovnávania. Merania Winterovou metódou.