Problémy nezamestnanosti v Európskej únii Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Prvoradá dôležitosť problému vysokej miery nezamestnanosti v krajinách Európskej únie v súčasnosti. Vývoj miery nezamestnanosti v perc. Postupné výsledky prijatých nápravných opatrení.