Program ke snížení nezaměstnanosti ve Švédsku - Škábová, M.
Hospodárska politika vo Švédsku. Riešenie problému nezamestnanosti. Podpora vzdelania, práce pre starších a dlhodobo nezamestnaných, zvýšenie dávky v nezamestnanosti. Úloha miestnych úradov práce na znižovaní miery nezamestnanosti.