Trh práce a nástroje monitorovania ceny práce. 2 - Hubert, Jaromír
Zamestnávatelia a náklady na prácu zamestnanca. Rozhodnutie štátu o odmeňovaní. Situácia na Slovensku. Analýza miezd. Zber údajov o mzde a odmeňovaní. Informačný systém sledujúci vývoj miezd. Umiestňovanie absolventov škôl. Riadenie zamestnanosti na makroekonomickej úrovni. Dlhodobá nezamestnanosť.