Špecifiká štatistickej analýzy trvania nezamestnanosti - Pacáková, Viera
Špecifiká údajov, potrebných k štatistickej analýze nezamestnanosti. Trvanie nezamestnanosti v časovom intervale. Metódy analýzy trvania nezamestnanosti. Štruktúra analyzovaného súboru nezamestnaných - podľa vzdelania, národnosti, veku, pohlavia. Vplyv osobných charakteristík na trvanie nezamestnanosti.