Predstavujeme Žilinský kraj - Hudec, M.
Z obsahu: Profesijná orientácia obyvateľov. Komplexná ekologická stavba. Siahli po podnikateľskej praxi. Dôraz na školstvo a kultúru. Štruktúra výrobnej základne.