Sociálne bývanie - kríza či nevyhnutnosť? - Šarafín, M.
Vplyv bývania na fyzické i mravné zdravie národa. Riešenie bytovej otázky chudobných. Pojem minimálny byt. Smernice pre sociálne byty sú súčasťou bytovej politiky štátov EÚ. Typológia sociálneho bývania. Sociálne bývanie a životné prostredie.