Výstavba bytov - Zverková, Daniela
Z obsahu: Stavebná produkcia v Európe stagnuje už šesť rokov. Byty v SR sú z polovice v súkromných domoch. Prvá stavebná sporiteľňa mení od 1. júla podmienky. Na Slovensku dominujú trojizbové byty. Podpora rozvoju bývania. Na výstavbu každého obecného bytu v Českej republike štát prispieva sumou 350-tisíc korún. Takmer štvrtina bytov v Maďarsku je nevyhovujúca a na nové je málo peňazí. Bohaté Nemecko dotuje v bytovej výstavbe nové spolkové krajiny.