Záujem o byty je všade na Slovensku, rozhoduje schopnosť získať finančné prostriedky - Zverková, Daniela
Výstavba obytnej zóny s rozvoľnenou štruktúrou v Nitre - po dokončení poskytne 400 troj- a štvorizbových bytov. Priebeh výstavby, cena bytov. Rozloha obytnej zóny, charakteristika obytnej zóny, vzdialenosť zóny od centra mesta.