Slovenská ekonomika na rázcestí - Mihók, P.
Piate výročie vzniku Slovenskej obchodnej a priemyselnej komory (SOPK). Slovenská ekonomika a jej súkromný sektor na rázcestí. Problémy, ktoré sa budú musieť riešiť v krátkom čase: perspektíva, rovnováha, liberalizácia, integrácia.