Finefekt Príloha Hospodárskych novín - Herzogová, Emília
Z obsahu prílohy: Služby devízového dealingu VÚB. Pakt stability v záujme euromeny je ohrozený. Slovenská sporiteľňa podporí revitalizáciu. Uvážlivé kroky NBS. Creditanstalt stimuluje vkladateľov. Elektronické peniaze v menovej politike. Úrokové miery aj vkladov "sa hýbu".