Finefekt Príloha Hospodárskych novín - Kollár, J.
Z obsahu prílohy: Stratégiu Ľudovej banky overuje čas. V ponuke produktov VÚB ďalšie novinky. Aktualizovaný spoločný úverový program. Dialóg Ázie s Európou. Z výrobní autosúčiastok SR je odbyt do zahraničia. Vyberte si zo základných produktov a služieb VÚB, a. s.