Finančná politika SR do roku 2000 - Troják, J.
Základné smerovanie finančnej politiky SR do r.2000. Formovanie cieľov na podporu zámerov vlády v transformácii hospodárskej a sociálnej sféry. Ťažiskom finančnej politiky je fiškálna politika a v jej rámci rozpočtová politika. Nástroje a prostriedky na uskutočňovanie programu reštrukturalizácie ekonomiky. Dlhodobá prognóza vývoja zložiek HDP v rokoch 1996-1998.