Medzinárodná konferencia o financovaní verejných potrieb a uplatňovaní nástrojov rozpočtovej politiky - Beličková, Kornélia, 1966-
Dňa 5. decembra 1996 sa na NHF EU v Bratislave uskutočnila medzinárodná konferencia pod názvom: Zdroje financovania verejných potrieb v Slovenskej republike a Stimulácia podnikateľskej sféry prostredníctvom nástrojov rozpočtovej politiky. Hlavným cieľom konferencie bola medzinárodná výmena teoretických skúseností v oblasti financovania verejných potrieb a uplatňovania rozpočtovej politiky.