Štátny rozpočet Slovenskej republiky a jeho plnenie Príloha Hospodárskych novín
Príjmy a výdavky štátneho rozpočtu Slovenskej republiky za prvé 4 mesiace r. 1997. Bežné výdavky na verejnú správu a časové plnenie daňových príjmov k 30. 4. 1997. Monitor ukazovateľov hospodárskeho vývoja SR.