Aktuálne problémy zdaňovania príjmov zo závislej činnosti k 1.1.1997 - Piršelová, Dagmar
Úpravy v oblasti zdaňovania príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov k 1.1.1997. Komentár k zákonu č.387/1996 Z.z. o zamestnanosti. Platenie príspevkov na poistenie v spoločnosti s ručením obmedzeným, platenie príspevkov dôchodcov, príspevky na poistenie v nezamestnanosti a pri samostatnej zárobkovej činnosti osôb. Novela Zákonníka práce č.206/1996 Z.z. a zákona č.330/1996 Z.z. o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci. Novelizácia zákona o Sociálnom fonde č.375/1996 Z.z. a zákona o štátnom rozpočte č.386/1996 Z.z.