Daňová úspora dosiahnutá vzájomným zamestnávaním manželov pri podnikaní - Burák, Emil
Problém zamestnávania rodinných príslušníkov vo firme z hľadiska právneho a ekonomického. Priama a nepriama cesta ako možno zamestnať rodinného príslušníka. Výhodnosť zamestnania rodinného príslušníka z daňového hľadiska.