Daňové systémy vo vybratých krajinách
Prehľad daňových systémov niektorých krajín (Nemecko, Belgicko, Ruská federácia, Veľká Británia, USA, Francúzsko, Česká republika). Spôsob využívania prostriedkov z nich plynúcich. Možnosti občana kontrolovať, ako sa s nimi nakladá.