Daňový systém na Slovensku si žiada ozdravenie v smere zníženia daňového zaťaženia - Burák, Emil
Daňový systém a príspevkové zaťaženie občanov na Slovensku. Teória optimálneho daňového systému. Znižovanie daní v modernej ekonomike. Dane z príjmov na Slovensku. Potreba riešenia aktuálnych požiadaviek z praxe s cieľom zachovania makroekonomickej stability a udržania sociálneho zmieru.