Modely a praxe zdanění soukromého pojištění. 1 - Vostatek, Jaroslav
Zdanenie súkromného poisťovníctva. História a dnešná prax. Poplatky zo súkromného poistenia a regresné nároky. Teoretický prístup k poplatkom z poistenia. Rezervy pre zistenie základu dane z príjmov súkromných poisťovní. Dokončenie v č. 7/97.