Modely a praxe zdanění soukromého pojištění. 2 - Vostatek, Jaroslav
Potreba upraviť režim dane z príjmov súkromných poisťovní včítane penzijných fondov. Zdanenie kapitálových príjmov poisťovní. Zdanenie príjmov jednotlivcov. Zaobchádzanie s poistným a poistným plnením. Teoretický model zdanenia výdavkov. Koncepcia zdanenia reálnych príjmov. Koncepcia daňových režimov životného poistenia. Poistné platené zamestnávateľom.