S "vďakou" zabúdané dane... - Mäsiarová, Terézia
Podávanie priznaní k dani z dedičstva, z darovania a dani z prevodu a prechodu nehnuteľností. Spoločné ustanovenia a špecifiká jednotlivých daňových priznaní. Informovanosť daňových subjektov a úroveň vyplňovania daňových priznaní.