Uskutočnenie zdaniteľného plnenia pri predaji tovaru - Frimmelová, A.
Poukázanie na niektoré nedostatky zákona o DPH, pokiaľ ide o určenie dňa uskutočnenia zdaniteľného plnenia pri predaji tovaru a problémy s tým spojené. Deň uskutočnenia zdaniteľného plnenia. Predaj tovaru v zmysle Obchodného zákonníka. Predaj tovaru v zmysle Občianskeho zákonníka. Zásielkový predaj tovaru. Predaj tovaru formou čiastkových zdaniteľných plnení. Predaj tovaru formou opakovaných zdaniteľných plnení. Predaj novín, časopisov a iných periodík formou predplatného. Predaj tovaru na splátky.