Vymedzenie zdroja príjmov v zákone o daniach z príjmov - Fekete, Imrich
Zdroj príjmov v zákone o daniach z príjmov. Daňová príslušnosť fyzických a právnických osôb - osobná a vecná. Neobmedzené a obmedzené daňové povinnosti daňovníkov dane z príjmov. Vecná daňová príslušnosť - zdroj príjmov.