Zánik podnikateľského subjektu a daň - Burák, Emil
Ukončenie podnikania de jure a de facto. Daňové vysporiadanie podľa zákona, ak daňovník zomrie, ak zanikne bez vykonania likvidácie alebo ak zruší podnikanie na Slovensku zahraničný subjekt. Uzavretie účtovníctva. Selektívna metóda výberu daňových subjektov na daňovú kontrolu.