Banka, ktorá urýchľuje úspech - Ovesny-Straka, R.
Rozhovor s generálnou riaditeľkou Creditanstalt, a.s. Bratislava Mag. Reginou Ovesny-Straka o dvojročnom pôsobení banky na Slovensku. Creditanstalt, a.s. ako 100 perc. dcérska spoločnosť Creditanstalt Viedeň pôsobí na slovenskom trhu od 15. decembra 1994. Zhodnotenie činnosti banky, výsledky, ktoré dosiahla. Zásady banky uplatňované pri poskytovaní úverov. Služby a produkty pre klientov. Budovanie siete pobočiek. Spolupráca Creditanstaltu s NBS. Medzibanková spolupráca Creditanstaltu.