Bankovníctvo, banky v SR
Z obsahu: Po zametaní na českom bankovom trhu skončili tri pobočky českých bánk na Slovensku v slovenských rukách. Boj o "vlajkové lode" je pre banky čoraz menej efektívny. Náklady reštrukturalizácie aktív bankového sektora zužujú priestor na znižovanie úrokových sadzieb. Medzinárodné platobné karty čakajú na čipový šat. Elektronickú peňaženku budú môcť na Slovensku vydávať výlučne komerčné bankové domy.