Bankové zúčtovacie centrum Slovenska, a.s. a jeho postavenie v platobnom systéme Slovenska - Požgay, R.
Kľúčová úloha Bankového zúčtovacieho centra Slovenska, a.s. (BZCS, a.s.) v platobnom systéme Slovenska. Základné činnosti BZCS, a.s.: a/ zúčtovanie medzibankových platieb, b/ informačná podpora bánk. Vykonávanie platobných transakcií. Medzibankový komunikačný systém.