Banky, které mají co ztratit: jak hodnota licence ovlivňuje disciplínu - Demsetz, R.S
Bankový dozor je zodpovedný za obmedzovanie riskantného správania bánk. Hodnota bankovej licencie a riskantné správanie bánk. Vzťah medzi hodnotou licencie a rizikom.