EIB pomoc integrácii - Roth, W.
Úloha Európskej investičnej banky (EIB) v integračnom procese pre vstup do Európskej únie. Ciele Európskej investičnej banky. Aktivity EIB v strednej a východnej Európe. Projekty pre Slovensko. Makroekonomický bod obratu Slovenska od r. 1994. Záujmy krajín Európskej únie.