Kartou alebo na drevo
Využívanie platobných kariet pri platbách v obchodoch. Používanie platobných terminálov v obchodoch (textil, odevy, obuv, potravinárske predajne atď.), na čerpacích staniciach, v cestovnom ruchu. Nárast počtu terminálov a ich využitie na Slovensku.