Leader medzi rakúskymi bankami - Béreš, I.
Etablovanie rakúskej banky Bank Austria na Slovensku od r.1995. Rozhovor s členom predstavenstva slovenskej dcérskej spoločnosti Bank Austria SR, a.s. Ing. Bérešom. Charakteristika celkovej štruktúry rakúskej bankovej finančnej sféry a postavenie rakúskej banky Bank Austria. Bilancia r. 1996. Úverová politika banky. Pôsobenie dcérskych spoločností. Ciele banky pre rok 1997.