Nepreceňovať politické dimenzie privatizácie - Paulík, D.
Rozhovor s predstaviteľom bankového sektora Ing. D. Paulíkom. Hodnotenie celkového stavu bankového sektora na Slovensku. Pôsobenie zahraničného kapitálu v bankovom sektore. Vzťahy bankového a priemyselného kapitálu. Varianty privatizácie bánk. Predpoklady organizačných zmien v bankách v prípade privatizácie.