Národná banka Slovenskej republiky 1996 - Masár, V.
Správa o výsledku hospodárenia Národnej banky SR za rok 1996, ktorú predniesol guvernér V. Masár. Správa obsahuje údaje, ktoré dovoľujú posúdiť stav národného hospodárstva. Menový vývoj za rok 1996. Hospodárenie NBS, hospodárske výsledky. Bankový rozpočet, štruktúra nákladov a výnosov. Odvody NBS do štátneho rozpočtu.