Porovnanie bánk podľa vybraných ukazovateľov - Bendík, V.
Porovnanie bánk podľa vybraných ukazovateľov - aktíva, kvalita úverových portfólií, kapitálové vybavenie, zdroje od klientov, zisk (hospodársky výsledok), počet pracovníkov a obchodných miest.