Postavenie centrálnych bánk v transformujúcich sa ekonomikách - Fabová, Ľudmila
Osamostatnenie centrálnych bánk v transformujúcich sa krajinách po utvorení dvojstupňového bankového systému. Osobitosti postavenia centrálnych bánk v transformujúcich sa krajinách, ich ekonomická a politická nezávislosť.