Rozhoduje kvalita osobností - Lônčík, M.
Rozhovor s prezidentom Poštovej banky, a.s. Filozofia prezidenta Poštovej banky v personálnej oblasti. Význam práce s ľuďmi, ich hodnotenie, motivácia. Stabilizácia v personálnej oblasti. Vzdelávacie aktivity, výchova pracovníkov. Zahraničné stáže a študijné pobyty. Personálne dobudovávanie pobočiek Poštovej banky.