VÚB banka vysokého ratingového hodnotenia - Janek, Miroslav
Rozhovor s riaditeľkou odboru obchodnej politiky a analýz T. Ferancovou o výsledkoch, ktoré dosiahla najvýznamnejšia slovenská komerčná banka VÚB, a. s. Hodnotenie ratingovými agentúrami. Nové produkty na trhu. Vytváranie zdrojov na poskytovanie úverov do súkromnej sféry. Kapitálová vybavenosť banky. Vývoj v oblasti investičného bankovníctva na kapitálovom trhu. Sponzorská politika.