Čistota bankového podnikania - Jaďuď, P.
Dynamický vývoj organizačnej zložky Banky Haná, a.s., Brno so sídlom v Nitre, kde je aj ústredie banky v Slovenskej republike. Pozitívne hodnotenie NBS. Zmeny v systéme spracovania v zahraničnom platobnom styku. Zmena smerovania vývoja Banky Haná v SR. Rozšírenie služieb prostredníctvom korešpondentov.