Špecifické postavenie ČSOB - Korauš, Antonín
Rozhovor s riaditeľom marketingu zahraničnej pobočky ČSOB, a.s. na Slovensku Ing. A. Koraušom. Postavenie zahraničnej pobočky ČSOB, a.s. na Slovensku. Niektoré údaje ČSOB. Nové produkty v palete služieb ČSOB. Úloha odboru marketingu, styk banky s klientom, podniková kultúra. Privatizácia a globalizácia bankového sektora.