Austrálsky zväz História a súčasnosť austrálskej meny - Schlosser, Gabriel
Atlas peňazí sveta. Charakteristika Austrálie: štátne zriadenie, prírodné podmienky, hospodárstvo, menové informácie, história štátu a meny. Motívy austrálskych bankoviek.