Japonský štát História a súčasnosť japonskej meny - Schlosser, Gabriel
Atlas peňazí sveta. Charakteristika Japonska: štátne zriadenie, prírodné podmienky, hospodárstvo, menové informácie, história štátu a meny. Motívy japonských bankoviek.