Nový Zéland História a súčasnosť novozélandskej meny - Schlosser, Gabriel
Atlas peňazí sveta. Charakteristika Nového Zélandu: štátne zriadenie, prírodné podmienky, hospodárstvo, menové informácie, história krajiny a meny. Motívy novozélandských bankoviek.