Pieninský národný park na pamätnej minci - Flaché, Dagmar
Pamätná strieborná minca s tematikou ochrany prírody a krajiny, ktorá je venovaná Pieninskému národnému parku, je štvrtou mincou vydávanou v rámci emisného plánu NBS na r. 1997.