Vlády ešte nie sú pripravené urobiť správny výber medzi hospodárskym rastom a stabilitou obchodnej bilancie Príloha Hospodárskych novín
Názory zahraničných odborníkov na základné príčiny hektického vývoja na slovenskom a českom peňažnom a devízovom trhu v posledných štyroch týždňoch. Kroky centrálnych bánk (Národná banka Slovenska a Česká národná banka) na udržanie stability národných mien. Príčiny a dôsledky pohybu na oboch finančných trhoch.