Dlhopis FNM ako platidlo v hodnote 10 748 korún Príloha
Obchodovanie s dlhopismi FNM prostredníctvom RM-Systému. Fázy: akumulačná, aukčná, ukončenie predaja, podanie kúpneho pokynu, stanovenie kritéria validácie (peňažné prostriedky, ktoré sa uložia na Jumbo účet), zoradenie pokynov, stanovenie kúpnej ceny a uspokojenie pokynov. Príklady. Ponúkané akcie za dlhopis FNM SR.