Objemy anonymných obchodov na úrovni z októbra 1994 Príloha Hospodárskych novín - Krúpa, P.
Hodnotenie mája 1997 na mimoburzovom trhu RM-Systému Slovakia. Indexy RM-S. Mesačný vývoj anonymných a priamych obchodov v priebežnej aukcii v r. 1997. Denný vývoj priamych a anonymných obchodov v priebežnej aukcii v máji 1997. Mesačná štatistika obchodov z priebežnej aukcie. 50 najviac obchodovaných spoločností v priebežnej aukcii - anonymné obchody, priame a registrované priame obchody.