Sekurizácia a nové trendy na finančných trhoch - Baláž, Vladimír
Sekurizácia - proces, v ktorom individuálni dlžníci získavajú kapitál emisiou cenných papierov namiesto získavania úverov v banke. Bilančná a mimobilančná sekurizácia. Sekurizácia v USA a ostatných krajinách OECD. Perspektívy sekurizácie. Výhrady centrálnych bánk.