Slovenský kapitálový trh je degradovaný na arénu pochybných špekulácií - Horváth, Martin
Súčasná situácia na slovenskom kapitálovom trhu. Príčiny a príznaky úpadku slovenského kapitálového trhu - nízka likvidita, umiestňovanie nových emisií akcií prevažne v zahraničí, deštrukcia kolektívneho investovania, problémy pri umiestňovaní emisií štátnych dlhových cenných papierov k ďalším. Kroky, ktoré treba urobiť na ozdravenie slovenského kapitálového trhu.